domingo, 2 de junio de 2013

DUEXTREM D´AMPOSTA

Ahir tal i com vaig anunciar, vaig participar al duextrem d'Amposta, amb una gran participació i nivell.
Ja de bon mati deixem la btt preparada i apunt per fer la transició el mes ràpid possible i anem a calentar una mica,
Es notava molt de nerviosisme en l'ambient, anem cap a l'arc de meta i donen el tret de sortida de la prova trail, bufffffff!! però que passa amb la gent!!! no se si era una cursa de muntanya o un tres mil,pip-pip, hem sona el garmin 1er km, miro la pantalla 3.45" això no es bo tan d'hora, dedueixo que hi han molts de galls dins del mateix galliner i jo desprès d'aquesta cursa tinc que agafar la btt, aixi que decideixo fer la meva cursa i oblidar-me d'aquesta,
Hem fico al meu ritme i a mesura que van passant els quilòmetres hem trobo millor i jo mateix vaig augmentant el ritme, però sense buidar-me al 100x100 entro a la linea de meta el 12è, ara falta la btt, hem canvio ràpid de sabates, agafo el casc i tornem-hi!!
Ara si que no cal reservar, anem a vorer si puc caçar a algú de davant, no soc massa especialista en btt, com ja sabeu vinc de la carretera, però com també te pedals......
Anava avançant gent, no sabia ben be, si eren de la cursa challenger o de la meva, ja que el recorregut era el mateix, vaig ficar-me a bon ritme, les pujades i senders no eren massa tècnics i podia fer-ho sense baixar de la bici.
En arribar a un punt de control hem diuen que anava 5è i portava al meu germà a menys de 2 min.augmento una mica més el rime, i en una recta el veig, i en poc li havia retallat tot el que hem portava d'avantatge, li pregunto com va i no pot ni contestar-me, hem fico a tirar davant i que recupere darrera meu una mica, al primer revol hem giro i veig que no segueix, buffff va fus i en una "pajara" del quinze, ja quedava poc per a meta i desprès de 4.00h. finisher , 4art classificat de la general i 1er sènior.




No hay comentarios:

Publicar un comentario