domingo, 7 de abril de 2013

CURSA DE PANXAMPLA

Tal i com vaig dir, ahir va ser el meu debut aquest any en una cursa i en el nou equip.

Abans de sortir ja vaig vorer moltes cares conegudes i vaig saludar molts amics i companys, ja que una de les coses boniques que tenen aquestes curses es el "bon rollo" i caliu entre tots els participants.

També vaig poder vorer que hi havia un bon nivell atlètic, amb corredors de bon nivell i en forma en aquest moments, així que el estar davant seria complicat.

Aquesta cursa amb la seva duresa pel gran desnivell i tècnica, es una cursa que et fica al teu lloc, ni mes ni menys, amb el cas d'haver fet un bon plantejament i planificació, si no a la part final et poden caure un bon grapat de minuts sense adonar-te.

Com jo sabia de les meves mancances en aquest moments, he fet una cursa molt conservadora i regular,sortint molt tranquil i intentant fer totes les pujades corrent, encara que sigui a un ritme molt baix.

Una de les "claus" estava en arribar al coll de L'Espina be, ja que després quedava una segona part trenca-cames que donava molt de marge per remuntar o mantenir.

Aquest any m'ha agradat molt el canvi de recorregut, fent aquella bonica cresta i baixant per el tècnic arrossegador, a mi personalment m'ha afavorit, ja que a les baixades podia recuperar una mica de temps perdut.



Al final com ja havia dit, des-de L'Espina fins a meta, ja no he perdut cap posició i he pogut mantenir la que portava sent 11è amb un temps de 2h43min

Estic satisfet, amb 2 setmanes que porto entrenant, no puc aspirar a mes, espero poder seguir entrenant amb normalitat i els resultats vindran sols

Aprofitar d´aqui per felicitat a tota l´organització de la cursa, tant de marcatje com avituallaments i rrecorregut, per mi una de les millors curses d´autentica muntanya del circuit

1 comentario: