lunes, 28 de mayo de 2012

RASQUERA - TORTOSA

Tal i com vaig dir ahir diumenge vaig córrer la Rasquera-Tortosa, el marató de muntanya de casa, la intenció era la de fer un bon entreno i provar com respondrien els genolls, vaig sortir amb les cintes rotulianes igual que últimament amb tots els entrenaments, ja de sortida la cosa s'enfila cap amunt cosa que a mi hem va be, prefereixo sortir amb pujada que amb pla i que es fique un ritme fort,la veritat es que el primer tram de la cursa fins arribar a la "Creu de Santos" hem va agradar i el terreny era portador, llevat el trist tram de l'incendi.
D'un principi vaig ficar un ritme còmode, sense anar molt forçat, sense importar-me qui anava al davant, ni qui venia pel darrera, ja que amb una cursa d'aquesta distancia la cursa dona moltes voltes i una cosa si que es certa, al final sempre et fica al lloc que et pertany.
La segona part de la cursa va ser tot un calvari, molt tècnica, amb molta pedra i molts llocs on no hi ha sendera, i que tens que estar en una tensió constant,sense perdre la vista del davant, i on no hi ha cap petjada plana en molts de kilòmetres, en aquesta part de la cursa ho tenia molt clar, arriscar "0" en aquestes altures de temporada, no hem puc permetre una lesió, ja que hem seria fatal, ara comença la part on tic que fer grans volums i entrenaments de qualitat i un paro no es el mes convenient.
La tercera i ultima part de la cursa es una mica mes portadora, crec que el vorer els ventiladors es com si fessis un gran sospir, vaig mirar al darrera en un tram on tenia força visibilitat i no veia a ningú, o sigui que la posició que havia aconseguit no la podia perdre, aixi que sense relaxar-me ni baixar la guardia i portant el ritme que portava vaig arribar a meta en 5h.13min. i aconseguint el 3er lloc de la categoria.


Vull destacar i no es per que sigui el club al que pertanyo, la gran organització, difícil marcatge i avituallaments complerts,sense deixar-me l'acollida a meta on no feia falta de res.



No hay comentarios:

Publicar un comentario